Wednesday, September 20, 2006

De ce vor tinerii sa plece din Romania

Va recomand acest articol din Capital, semnat de Ionut Popescu. Si, ca sa nu o lungesc, va recomand toate articolele scrise de Ionut Popescu.

2 comments:

Anonymous said...

Trebuie sa spun mai mult decat ca Ionut Popescu are dreptate.
Am cunoscut azi la standul meu expozitional (vezi www.plusvalore.ro/blog) doi tineri asociati din Ardeal care cu o firma de digital printing infiintata acum doi ani castiga fiecare cca. 4500 de Euro pe luna ! Unul dintre cei doi era un specialist in IT dar daca venea in Canada -de exemplu - nu ar fi putut depasi in urmatorii 10 ani de munca echivalentul unui salariu net lunar 4500 Euro...Cunosc persoana de referinta din Canada - team leader in IT, care nu depasea acesti bani...si- deschis anul trecut o fabricuta in Bucuresti si castiga deja 10k.

Anonymous said...

Mi-a placut articolul si pentru ca m-am recunscut in el. Si eu am intre 28-32 de ani, si eu castig mai mult de 2000 de euro pe luna, si eu am casa, masina si, culmea, ii dau dreptate lui Ionut Popescu cand spune ca oameni ca mine nu au intrat nicaieri pe pile. Si cum sunt eu sunt sute de colegi si zeci de mii de alti tineri care lucreaza la diferite firme pe care le cunosc.